Cargolux ook naar Douala en Lubumbashi

Luchtvracht

Cargolux voert in Afrika twee bestemmingen toe aan zijn luchtvrachtnetwerk: Lubumbashi en Douala.

De eerste vlucht van de Luxemburgse luchtvrachtvervoerder naar Lubumbashi in de Democratische Republiek Congo vindt plaats op 15 september. De dienst op Douala in Kameroen begint op 3 oktober.

Naar Lubumbashi zijn er vertrekken uit Luxemburg op vrijdagavond. Ze komen in de vroege ochtend in Congo aan. De terugvlucht maakt stops in Johannesburg, Nairobi en het Britse Stansted. Op zondagen keert het toestel om half twee ’s middags terug in Luxemburg.

De vluchten naar Douala vertrekken elke woensdag om kwart over vier ’s middags in Luxemburg en maken een tussenstop in Bamako, de hoofdstad van Mali; ze bereiken Kameroen op donderdagen om twee uur ’s nachts. De terugvlucht landt in Luxemburg op vrijdagen tegen elf uur ’s ochtends.

Lubumbashi is na hoofdstad Kinshasa de grootste stad van de Democratische Republiek Congo en geldt als centrum van de mijnbouw in het land, met name de koperwinning. De stad is ook draaischijf voor de export van textiel en voedingsmiddelen.

Douala, de grootste stad van Kameroen, is een draaischijf voor de export van olie, koffie, cacao, fruit, metaal en hout. Europa is de grootste handelspartner van Kameroen, gevolgd door Azië. In Afrika vliegt Cargolux straks 33 bestemmingen aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Cargolux ook naar Douala en Lubumbashi | NT

Cargolux ook naar Douala en Lubumbashi

Luchtvracht

Cargolux voert in Afrika twee bestemmingen toe aan zijn luchtvrachtnetwerk: Lubumbashi en Douala.

De eerste vlucht van de Luxemburgse luchtvrachtvervoerder naar Lubumbashi in de Democratische Republiek Congo vindt plaats op 15 september. De dienst op Douala in Kameroen begint op 3 oktober.

Naar Lubumbashi zijn er vertrekken uit Luxemburg op vrijdagavond. Ze komen in de vroege ochtend in Congo aan. De terugvlucht maakt stops in Johannesburg, Nairobi en het Britse Stansted. Op zondagen keert het toestel om half twee ’s middags terug in Luxemburg.

De vluchten naar Douala vertrekken elke woensdag om kwart over vier ’s middags in Luxemburg en maken een tussenstop in Bamako, de hoofdstad van Mali; ze bereiken Kameroen op donderdagen om twee uur ’s nachts. De terugvlucht landt in Luxemburg op vrijdagen tegen elf uur ’s ochtends.

Lubumbashi is na hoofdstad Kinshasa de grootste stad van de Democratische Republiek Congo en geldt als centrum van de mijnbouw in het land, met name de koperwinning. De stad is ook draaischijf voor de export van textiel en voedingsmiddelen.

Douala, de grootste stad van Kameroen, is een draaischijf voor de export van olie, koffie, cacao, fruit, metaal en hout. Europa is de grootste handelspartner van Kameroen, gevolgd door Azië. In Afrika vliegt Cargolux straks 33 bestemmingen aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement