Lichte winstgroei van SIA Cargo

Jaarcijfers

Singapore Airlines Cargo (SIA) zag het bedrijfsresultaat over het gebroken boekjaar 2017/2018 met bijna 2 miljoen euro stijgen naar 93, 3 miljoen euro. Daarbij werd het resultaat over het boekjaar 2016/2017 negatief beïnvloed door een reservering van 83 miljoen euro voor een kartelboete.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lichte winstgroei van SIA Cargo | NT

Lichte winstgroei van SIA Cargo

Jaarcijfers

Singapore Airlines Cargo (SIA) zag het bedrijfsresultaat over het gebroken boekjaar 2017/2018 met bijna 2 miljoen euro stijgen naar 93, 3 miljoen euro. Daarbij werd het resultaat over het boekjaar 2016/2017 negatief beïnvloed door een reservering van 83 miljoen euro voor een kartelboete.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu