Dnata versterkt belangen in expeditie

Vrachtafhandeling

Vrachtafhandelaar Dnata (Dubai) heeft een meerderheidsbelang genomen in de landenorganisatie van de Franse expediteur Bolloré Logistics in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Verder werd het lokale expeditiebedrijf Dubai Express & Freightworks overgenomen, waarin Dnata al een belang van 50% had.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dnata versterkt belangen in expeditie | NT

Dnata versterkt belangen in expeditie

Vrachtafhandeling

Vrachtafhandelaar Dnata (Dubai) heeft een meerderheidsbelang genomen in de landenorganisatie van de Franse expediteur Bolloré Logistics in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Verder werd het lokale expeditiebedrijf Dubai Express & Freightworks overgenomen, waarin Dnata al een belang van 50% had.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu