71% Limburgers ziet meerwaarde in Maastricht Airport

enquête

Een grote meerderheid van de Limburgers (71%) vindt dat Maastricht Aachen Airport (MAA) van ‘grote meerwaarde, meerwaarde of enige meerwaarde’ is voor de provincie. Dat blijkt uit de eindversie van de enquête die in opdracht van Nieuwsblad Transport werd uitgevoerd onder de inwoners van de provincie.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

71% Limburgers ziet meerwaarde in Maastricht Airport | NT

71% Limburgers ziet meerwaarde in Maastricht Airport

enquête

Een grote meerderheid van de Limburgers (71%) vindt dat Maastricht Aachen Airport (MAA) van ‘grote meerwaarde, meerwaarde of enige meerwaarde’ is voor de provincie. Dat blijkt uit de eindversie van de enquête die in opdracht van Nieuwsblad Transport werd uitgevoerd onder de inwoners van de provincie.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen