Luchtvrachttarieven opnieuw door het dak

Baltic Exchange Airfreight Index

De luchtvrachttarieven eindigden eind vorig jaar op een nieuw topniveau. Voor een kilo vracht vanaf Hong Kong naar Noord-Amerika moest in december 12,72 dollar worden neergeteld, het hoogste peil vorig jaar en ruim 1 dollar meer dan in november 2021. Vergeleken met dezelfde maand in 2019 is er zelfs sprake van een toename van ruim 160%.

Air-Charter_2020_Copyright_cargo-partner, luchtvracht
Foto: Cargo partner

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Luchtvrachttarieven opnieuw door het dak | NT

Luchtvrachttarieven opnieuw door het dak

Baltic Exchange Airfreight Index

De luchtvrachttarieven eindigden eind vorig jaar op een nieuw topniveau. Voor een kilo vracht vanaf Hong Kong naar Noord-Amerika moest in december 12,72 dollar worden neergeteld, het hoogste peil vorig jaar en ruim 1 dollar meer dan in november 2021. Vergeleken met dezelfde maand in 2019 is er zelfs sprake van een toename van ruim 160%.

Air-Charter_2020_Copyright_cargo-partner, luchtvracht
Foto: Cargo partner

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding