IATA: Turkish Airlines nu grootste Europese luchtvrachtvervoerder

Luchtvracht

De Amerikaanse pakketvervoerder FedEx was vorig jaar weliswaar de grootste vrachtvervoerder van de wereld, maar de grootste winnaars op de recent gepubliceerde IATA top 25 van vrachtmaatschappijen zijn het Amerikaanse Atlas Air en Turkish Airlines, die met groei van respectievelijk 55% en 32% goede zaken deden op de lijst. Turkish Airlines mag zich nu zelfs voor het eerst de grootste luchtvrachtvervoerder van Europa noemen. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

IATA: Turkish Airlines nu grootste Europese luchtvrachtvervoerder | NT

IATA: Turkish Airlines nu grootste Europese luchtvrachtvervoerder

Luchtvracht

De Amerikaanse pakketvervoerder FedEx was vorig jaar weliswaar de grootste vrachtvervoerder van de wereld, maar de grootste winnaars op de recent gepubliceerde IATA top 25 van vrachtmaatschappijen zijn het Amerikaanse Atlas Air en Turkish Airlines, die met groei van respectievelijk 55% en 32% goede zaken deden op de lijst. Turkish Airlines mag zich nu zelfs voor het eerst de grootste luchtvrachtvervoerder van Europa noemen. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu