Harbers lijdt gevoelige nederlaag bij krimpbesluit Schiphol

Rechter fluit minister terug

Minister Mark Harbers (Infrastructuur) mag niet in het komend winterseizoen al het aantal vliegbewegingen op Schiphol versneld terugbrengen van 500.000 naar 460.000 vliegbewegingen. Dat stelt de Haarlemse rechtbank in een kort geding dat de luchtvaartsector had aangespannen tegen de VVD-minister.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Harbers lijdt gevoelige nederlaag bij krimpbesluit Schiphol | NT

Harbers lijdt gevoelige nederlaag bij krimpbesluit Schiphol

Rechter fluit minister terug

Minister Mark Harbers (Infrastructuur) mag niet in het komend winterseizoen al het aantal vliegbewegingen op Schiphol versneld terugbrengen van 500.000 naar 460.000 vliegbewegingen. Dat stelt de Haarlemse rechtbank in een kort geding dat de luchtvaartsector had aangespannen tegen de VVD-minister.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu