Luchtvrachtsector wil ‘green deal’ met Schiphol afsluiten

Alternatief plan

De Nederlandse luchtvrachtsector wil op korte termijn met Schiphol afspraken maken voor een ‘gezamenlijk luchtvrachtmanifest’. Dat moet een ‘versnelling van de verduurzaming van de luchtvrachtketen opleveren’, schrijft branchevereniging ACN woensdag in een brief aan de directie van de luchthaven.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Luchtvrachtsector wil ‘green deal’ met Schiphol afsluiten | NT

Luchtvrachtsector wil ‘green deal’ met Schiphol afsluiten

Alternatief plan

De Nederlandse luchtvrachtsector wil op korte termijn met Schiphol afspraken maken voor een ‘gezamenlijk luchtvrachtmanifest’. Dat moet een ‘versnelling van de verduurzaming van de luchtvrachtketen opleveren’, schrijft branchevereniging ACN woensdag in een brief aan de directie van de luchthaven.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu