Schiphol houdt vrachtverlies beperkt dankzij sterk herstel China

Exportstromen VS wel onderuit

Schiphol wist vooral door de sterk gestegen importstromen uit het Verre Oosten in de maand maart het volumeverlies vergeleken met vorig jaar te beperken tot 5%. In totaal  werd er op de mainport 121.846 ton overgeslagen. Dat blijkt uit de recent gepubliceerde vervoerscijfers van de luchthaven.

Foto: KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schiphol houdt vrachtverlies beperkt dankzij sterk herstel China | NT

Schiphol houdt vrachtverlies beperkt dankzij sterk herstel China

Exportstromen VS wel onderuit

Schiphol wist vooral door de sterk gestegen importstromen uit het Verre Oosten in de maand maart het volumeverlies vergeleken met vorig jaar te beperken tot 5%. In totaal  werd er op de mainport 121.846 ton overgeslagen. Dat blijkt uit de recent gepubliceerde vervoerscijfers van de luchthaven.

Foto: KLM

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu