Verenigd Koninkrijk krijgt weer eigen vrachtmaatschappij

Vliegvergunning One Air

De Britse luchtvaartautoriteiten hebben aan de nieuwe vrachtmaatschappij One Air een vliegvergunning (AOC) verleend. Daarmee krijgt het Verenigd Koninkrijk weer een eigen vrachtmaatschappij met B747-vrachtjumbo’s in de vloot, nadat het aan het Russische Volga Dnepr gerelateerde Britse CargoLogicAir vorig jaar door westerse sancties de activiteiten moest staken.

Management One Air
Foto: One Air

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verenigd Koninkrijk krijgt weer eigen vrachtmaatschappij | NT

Verenigd Koninkrijk krijgt weer eigen vrachtmaatschappij

Vliegvergunning One Air

De Britse luchtvaartautoriteiten hebben aan de nieuwe vrachtmaatschappij One Air een vliegvergunning (AOC) verleend. Daarmee krijgt het Verenigd Koninkrijk weer een eigen vrachtmaatschappij met B747-vrachtjumbo’s in de vloot, nadat het aan het Russische Volga Dnepr gerelateerde Britse CargoLogicAir vorig jaar door westerse sancties de activiteiten moest staken.

Management One Air
Foto: One Air

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu