Nieuwe eigenaren maken schoon schip aan top Atlas Air

Michael Steen nieuwe topman

Michael Steen wordt vanaf juni de nieuwe topman van de Amerikaanse luchtvrachtgigant Atlas Air. De huidige commercieel directeur volgt dan ceo John Dietrich op. Ook financieel topman Spencer Schwartz moet vanaf volgende maand het veld ruimen. Financieel planner Artem Gonopolskiy neemt zijn plaats in.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe eigenaren maken schoon schip aan top Atlas Air | NT

Nieuwe eigenaren maken schoon schip aan top Atlas Air

Michael Steen nieuwe topman

Michael Steen wordt vanaf juni de nieuwe topman van de Amerikaanse luchtvrachtgigant Atlas Air. De huidige commercieel directeur volgt dan ceo John Dietrich op. Ook financieel topman Spencer Schwartz moet vanaf volgende maand het veld ruimen. Financieel planner Artem Gonopolskiy neemt zijn plaats in.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu