Luchtvrachtmarkt zit en blijft ‘in een diep dal’

Marktrapport Clive Data Services

Een ‘vloedgolf’ aan bellyruimte en een 4% lagere marktvraag hebben in april van dit jaar de luchtvrachtmarkt gedomineerd, met een verdere afname (-41%) van de spottarieven. Veel beter zal het de komende zes maanden niet worden, waarschuwt luchtvrachtanalist Clive Data Services in zijn laatste marktrapport.

Foto: KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Luchtvrachtmarkt zit en blijft ‘in een diep dal’ | NT

Luchtvrachtmarkt zit en blijft ‘in een diep dal’

Marktrapport Clive Data Services

Een ‘vloedgolf’ aan bellyruimte en een 4% lagere marktvraag hebben in april van dit jaar de luchtvrachtmarkt gedomineerd, met een verdere afname (-41%) van de spottarieven. Veel beter zal het de komende zes maanden niet worden, waarschuwt luchtvrachtanalist Clive Data Services in zijn laatste marktrapport.

Foto: KLM

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu