Emirates ziet vrachtvervoer met een vijfde krimpen

Jaarcijfers 2022

Emirates SkyCargo zag vorig jaar de omzet met 21% dalen naar 4,7 miljard dollar. Daarmee was de vrachtdivisie goed voor 16% van de totale omzet van de luchtvaartgroep uit Dubai. Dat blijkt uit de publicatie van de jaarcijfers van Emirates holding, waartoe ook vrachtafhandelaar Dnata behoort.

Foto: MAA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Emirates ziet vrachtvervoer met een vijfde krimpen | NT

Emirates ziet vrachtvervoer met een vijfde krimpen

Jaarcijfers 2022

Emirates SkyCargo zag vorig jaar de omzet met 21% dalen naar 4,7 miljard dollar. Daarmee was de vrachtdivisie goed voor 16% van de totale omzet van de luchtvaartgroep uit Dubai. Dat blijkt uit de publicatie van de jaarcijfers van Emirates holding, waartoe ook vrachtafhandelaar Dnata behoort.

Foto: MAA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu