Black Swan wil luchtvracht uitdagen met commerciële drone

Volume van kleine bestelwagen

Onder de toepasselijke naam Black Swan brengt het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijf Dronamics een vrachtdrone op de markt. De eerste commerciële vluchten staan gepland voor het einde van dit jaar. Het bedrijf verwijst daarbij op drie voordelen: sneller, goedkoper en minder uitstoot.

Foto: Dronamics

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Black Swan wil luchtvracht uitdagen met commerciële drone | NT

Black Swan wil luchtvracht uitdagen met commerciële drone

Volume van kleine bestelwagen

Onder de toepasselijke naam Black Swan brengt het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijf Dronamics een vrachtdrone op de markt. De eerste commerciële vluchten staan gepland voor het einde van dit jaar. Het bedrijf verwijst daarbij op drie voordelen: sneller, goedkoper en minder uitstoot.

Foto: Dronamics

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu