VS heeft ook Martinair in het vizier bij tegenmaatregelen krimp Schiphol

Nederlands besluit is 'onrechtvaardig en onredelijk'

De VS beraden zich op het aan banden leggen van het aantal vluchten van onder meer KLM en vrachtdochter Martinair op en van Amerikaanse luchthavens. Die maatregel is een direct gevolg van het beperken van het aantal slots van 500.000 naar 460.000 vanaf de zomer van 2024 op Schiphol door de Nederlandse overheid via de zogeheten experimenteer-regel. Dat treft ook een groot aantal Amerikaanse carriers. 

Foto: Martinair

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

VS heeft ook Martinair in het vizier bij tegenmaatregelen krimp Schiphol | NT

VS heeft ook Martinair in het vizier bij tegenmaatregelen krimp Schiphol

Nederlands besluit is 'onrechtvaardig en onredelijk'

De VS beraden zich op het aan banden leggen van het aantal vluchten van onder meer KLM en vrachtdochter Martinair op en van Amerikaanse luchthavens. Die maatregel is een direct gevolg van het beperken van het aantal slots van 500.000 naar 460.000 vanaf de zomer van 2024 op Schiphol door de Nederlandse overheid via de zogeheten experimenteer-regel. Dat treft ook een groot aantal Amerikaanse carriers. 

Foto: Martinair

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu