Krimp vrachtvluchten Schiphol neemt zorgelijke vormen aan

14,5% eraf

Schiphol zag ook over de maand oktober het aantal vrachtvluchten verder afnemen met 14,5% naar 1.355 vliegbewegingen. Daarmee is het aandeel van vrachtvluchten met 3,2% op het totaal aantal vluchten voor het eerst sinds de coronacrisis onder het historische gemiddelde van 3,5% gedoken. 

Foto: Fasttailwind / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Krimp vrachtvluchten Schiphol neemt zorgelijke vormen aan | NT

Krimp vrachtvluchten Schiphol neemt zorgelijke vormen aan

14,5% eraf

Schiphol zag ook over de maand oktober het aantal vrachtvluchten verder afnemen met 14,5% naar 1.355 vliegbewegingen. Daarmee is het aandeel van vrachtvluchten met 3,2% op het totaal aantal vluchten voor het eerst sinds de coronacrisis onder het historische gemiddelde van 3,5% gedoken. 

Foto: Fasttailwind / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding