‘CMA CGM stuurt aan op breuk met AF KLM Cargo’

'niet gewaardeerd' in samenwerking

CMA CGM zou het begin dit jaar afgesloten strategische joint venture met Air France KLM Cargo al willen afblazen. Dat laten goed ingevoerde bronnen dicht bij de Franse rederij-groep weten. De samenwerking zou luchtvrachtdochter CMA CGM Air Cargo dit jaar al een verlies van rond de 70 tot 100 miljoen euro hebben opgeleverd dit jaar, klinkt het verwijt.

Vliegtuig van CMA CGM
Foto: Dirk Daniel Mann / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘CMA CGM stuurt aan op breuk met AF KLM Cargo’ | NT

‘CMA CGM stuurt aan op breuk met AF KLM Cargo’

'niet gewaardeerd' in samenwerking

CMA CGM zou het begin dit jaar afgesloten strategische joint venture met Air France KLM Cargo al willen afblazen. Dat laten goed ingevoerde bronnen dicht bij de Franse rederij-groep weten. De samenwerking zou luchtvrachtdochter CMA CGM Air Cargo dit jaar al een verlies van rond de 70 tot 100 miljoen euro hebben opgeleverd dit jaar, klinkt het verwijt.

Vliegtuig van CMA CGM
Foto: Dirk Daniel Mann / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding