Airbus maakt met A350F inhaalslag in luchtvrachtmarkt

Turkish Airlines Cargo

Na Cathay Pacific (6 stuks) vorige week heeft nu ook Turkish Airlines Cargo gekozen voor de nieuwe vrachtvliegtuig van Airbus, de A350F. De Turkse vrachtmaatschappij heeft vijf A350F’s bij de Europese vliegtuigbouwer besteld met een optie op nog eens 20.

Foto: Airbus

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Airbus maakt met A350F inhaalslag in luchtvrachtmarkt | NT

Airbus maakt met A350F inhaalslag in luchtvrachtmarkt

Turkish Airlines Cargo

Na Cathay Pacific (6 stuks) vorige week heeft nu ook Turkish Airlines Cargo gekozen voor de nieuwe vrachtvliegtuig van Airbus, de A350F. De Turkse vrachtmaatschappij heeft vijf A350F’s bij de Europese vliegtuigbouwer besteld met een optie op nog eens 20.

Foto: Airbus

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu