Schiphol Cargo blijft in de min

vrachtvolumes

Het piekseizoen dit jaar in de luchtvracht heeft voor Schiphol geen herstel van het ladingaanbod gebracht. Dat blijkt uit de vervoerscijfers van de luchthaven over de maand november. De volumes bleven zich negatief ontwikkelen (-2,7%) vergeleken met dezelfde maand in 2022. Ook het aantal vrachtvluchten daalde verder, dit keer met 10% naar 1.270 bewegingen.

Foto: Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Schiphol Cargo blijft in de min | NT

Schiphol Cargo blijft in de min

vrachtvolumes

Het piekseizoen dit jaar in de luchtvracht heeft voor Schiphol geen herstel van het ladingaanbod gebracht. Dat blijkt uit de vervoerscijfers van de luchthaven over de maand november. De volumes bleven zich negatief ontwikkelen (-2,7%) vergeleken met dezelfde maand in 2022. Ook het aantal vrachtvluchten daalde verder, dit keer met 10% naar 1.270 bewegingen.

Foto: Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding