Meer en meer verladers kijken naar luchtvracht door Houthi-aanvallen

Alternatieven nodig nu Chinees Nieuwjaar komt

Het loopt nog steeds niet storm, maar sinds begin van deze week krijgen steeds meer airlines en expediteurs aanvragen en boekingen binnen van verladers die het transport vanuit China naar Europa door de aanhoudende problemen in de Rode Zee willen overhevelen van containerschepen naar vliegtuigen.

De logistieke markt lijkt zich langzaam voor te bereiden op een langdurige crisis rond het Suezkanaal op zoek naar alternatieven om tijdkritische goederen en dure producten op tijd in de Europese dc’s te krijgen. Foto: Shutterstock  

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Meer en meer verladers kijken naar luchtvracht door Houthi-aanvallen | NT

Meer en meer verladers kijken naar luchtvracht door Houthi-aanvallen

Alternatieven nodig nu Chinees Nieuwjaar komt

Het loopt nog steeds niet storm, maar sinds begin van deze week krijgen steeds meer airlines en expediteurs aanvragen en boekingen binnen van verladers die het transport vanuit China naar Europa door de aanhoudende problemen in de Rode Zee willen overhevelen van containerschepen naar vliegtuigen.

De logistieke markt lijkt zich langzaam voor te bereiden op een langdurige crisis rond het Suezkanaal op zoek naar alternatieven om tijdkritische goederen en dure producten op tijd in de Europese dc’s te krijgen. Foto: Shutterstock  

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu