Schiphol neemt eindelijk vernieuwd vrachtplatform Cargonaut in gebruik

na ruim drie jaar van vallen en opstaan

Schiphol heeft na een grondige verbouwing, die uiteindelijk meer dan drie jaar in beslag heeft genomen, de geheel vernieuwde versie van het uit 1986 daterende en sterk verouderde vrachtinformatieplatform Cargonaut in gebruik genomen. De komst van het nieuwe port community system (pcs) is daarmee het eerste wapenfeit van de vorig jaar aangestelde nieuwe vrachtbaas Joost van Doesburg van Schiphol.

Foto: minhanphotos / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schiphol neemt eindelijk vernieuwd vrachtplatform Cargonaut in gebruik | NT

Schiphol neemt eindelijk vernieuwd vrachtplatform Cargonaut in gebruik

na ruim drie jaar van vallen en opstaan

Schiphol heeft na een grondige verbouwing, die uiteindelijk meer dan drie jaar in beslag heeft genomen, de geheel vernieuwde versie van het uit 1986 daterende en sterk verouderde vrachtinformatieplatform Cargonaut in gebruik genomen. De komst van het nieuwe port community system (pcs) is daarmee het eerste wapenfeit van de vorig jaar aangestelde nieuwe vrachtbaas Joost van Doesburg van Schiphol.

Foto: minhanphotos / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen