Vrachtafhandeling Schiphol mikt op sector-cao vanaf 2025

Eerste stap met vakbond FNV gezet

Vakbond FNV heeft met vier grote vrachtafhandelaars (WFS, Menzies, Dnata en Swissport) op Schiphol recent afspraken gemaakt over de randvoorwaarden voor een toekomstige sector-cao. Inzet van de partijen is uiteindelijk een nieuwe cao voor de gehele bedrijfstak voor het einde van dit jaar, meldt de bond.

Foto: Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrachtafhandeling Schiphol mikt op sector-cao vanaf 2025 | NT

Vrachtafhandeling Schiphol mikt op sector-cao vanaf 2025

Eerste stap met vakbond FNV gezet

Vakbond FNV heeft met vier grote vrachtafhandelaars (WFS, Menzies, Dnata en Swissport) op Schiphol recent afspraken gemaakt over de randvoorwaarden voor een toekomstige sector-cao. Inzet van de partijen is uiteindelijk een nieuwe cao voor de gehele bedrijfstak voor het einde van dit jaar, meldt de bond.

Foto: Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen