Nieuwe baas KBLN

Binnenvaart

Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft Co Abercrombie benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt Hester Duursema op, die recentelijk haar vertrek aankondigde.

Abercrombie stapte medio vorig jaar over van de wegvervoerdersvereniging Transport en Logistiek Nederland naar de binnenvaartorganisatie. Hij werkte de afgelopen zeven maanden in de functie van manager Markt & Logistiek.

KBLN-voorzitter Roland Kortenhorst zegt Abercrombie te zien als volwaardig opvolger van Duursema, de eerste directeur van de fusievereniging. Volgens hem kan Abercrombie zijn kennis van het wegtransport en ervaring als manager goed gebruiken om KBLN ‘naar een volgende fase te leiden’. Hij voegt eraan dat Abercrombie zich ‘maximaal wil inzetten voor een goede interactie tussen leden, bestuur en bureau’.

Nieuwe baas KBLN | NT

Nieuwe baas KBLN

Binnenvaart

Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft Co Abercrombie benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt Hester Duursema op, die recentelijk haar vertrek aankondigde.

Abercrombie stapte medio vorig jaar over van de wegvervoerdersvereniging Transport en Logistiek Nederland naar de binnenvaartorganisatie. Hij werkte de afgelopen zeven maanden in de functie van manager Markt & Logistiek.

KBLN-voorzitter Roland Kortenhorst zegt Abercrombie te zien als volwaardig opvolger van Duursema, de eerste directeur van de fusievereniging. Volgens hem kan Abercrombie zijn kennis van het wegtransport en ervaring als manager goed gebruiken om KBLN ‘naar een volgende fase te leiden’. Hij voegt eraan dat Abercrombie zich ‘maximaal wil inzetten voor een goede interactie tussen leden, bestuur en bureau’.