Baas Amazon fier bovenaan rijkenlijst Forbes

Rijk

De topman van webwinkelreus Amazon Jeff Bezos is de rijkste man ter wereld. Hij is met kop en schouders boven Microsoft-oprichter Bill Gates geëindigd op de jaarlijkse miljardairslijst van het Amerikaanse tijdschrift Forbes.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Baas Amazon fier bovenaan rijkenlijst Forbes | NT

Baas Amazon fier bovenaan rijkenlijst Forbes

Rijk

De topman van webwinkelreus Amazon Jeff Bezos is de rijkste man ter wereld. Hij is met kop en schouders boven Microsoft-oprichter Bill Gates geëindigd op de jaarlijkse miljardairslijst van het Amerikaanse tijdschrift Forbes.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu