Bouw DEME ‘Spartacus’ eindelijk klaar

snijkopzuiger

DEME heeft deze week de gigantische, nieuwe snijkopzuiger ‘Spartacus’ in ontvangst genomen van de Nederlandse scheepswerf Royal IHC. Dat is twee jaar later dan oorspronkelijk gepland. Met de overdracht komt er officieel een einde aan het bouwprocces dat maar liefst vier jaar heeft geduurd en bij de scheepsbouwer tot grote verliezen heeft geleid.

snijkopzuiger, deme, spartacus

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bouw DEME ‘Spartacus’ eindelijk klaar | NT

Bouw DEME ‘Spartacus’ eindelijk klaar

snijkopzuiger

DEME heeft deze week de gigantische, nieuwe snijkopzuiger ‘Spartacus’ in ontvangst genomen van de Nederlandse scheepswerf Royal IHC. Dat is twee jaar later dan oorspronkelijk gepland. Met de overdracht komt er officieel een einde aan het bouwprocces dat maar liefst vier jaar heeft geduurd en bij de scheepsbouwer tot grote verliezen heeft geleid.

snijkopzuiger, deme, spartacus

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu