Samskip witheet over miljoenenboete IJslandse mededingingsautoriteit

Boete 30 miljoen

Samskip is vastbesloten om een miljoenenboete aan te vechten en van tafel te vegen die het logistieke concern opgelegd heeft gekregen van de IJslandse kartelwaakhond Icelandic Competition Authority (ICA). De ICA legde Samskip na jarenlang onderzoek een boete op van omgerekend 30 miljoen euro.

Foto: Samskip

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Samskip witheet over miljoenenboete IJslandse mededingingsautoriteit | NT

Samskip witheet over miljoenenboete IJslandse mededingingsautoriteit

Boete 30 miljoen

Samskip is vastbesloten om een miljoenenboete aan te vechten en van tafel te vegen die het logistieke concern opgelegd heeft gekregen van de IJslandse kartelwaakhond Icelandic Competition Authority (ICA). De ICA legde Samskip na jarenlang onderzoek een boete op van omgerekend 30 miljoen euro.

Foto: Samskip

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu