Nieuwe president voor Europese redersvereniging: Nederlands en vrouw

Karin Orsel

De Nederlandse Karin Orsel is per 1 januari benoemd tot nieuwe president van de Europese redersvereniging ECSA, voluit de European Community Shipowners’ Associations. Orsel was het afgelopen jaar al vice-voorzitter van de vereniging. In het dagelijks leven is Orsel ceo van MF Shipping Group, een in Delfzijl gevestigde scheepsmanager van tankschepen. Ze is tevens actief als bestuurslid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR).

Karin Orsel
Foto: ECSA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Nieuwe president voor Europese redersvereniging: Nederlands en vrouw | NT

Nieuwe president voor Europese redersvereniging: Nederlands en vrouw

Karin Orsel

De Nederlandse Karin Orsel is per 1 januari benoemd tot nieuwe president van de Europese redersvereniging ECSA, voluit de European Community Shipowners’ Associations. Orsel was het afgelopen jaar al vice-voorzitter van de vereniging. In het dagelijks leven is Orsel ceo van MF Shipping Group, een in Delfzijl gevestigde scheepsmanager van tankschepen. Ze is tevens actief als bestuurslid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR).

Karin Orsel
Foto: ECSA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding