Cabooter bouwt grootste railterminal van Europa

venlo

Logistiek dienstverlener Cabooter Group is donderdag officieel gestart met de aanleg van een nieuwe railterminal in Venlo. Het betreft een project van in totaal 28 hectare, met onder meer acht sporen van negenhonderd meter. Het gaat volgens het Limburgse bedrijf om de grootste inland railterminal van Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Cabooter bouwt grootste railterminal van Europa | NT

Cabooter bouwt grootste railterminal van Europa

venlo

Logistiek dienstverlener Cabooter Group is donderdag officieel gestart met de aanleg van een nieuwe railterminal in Venlo. Het betreft een project van in totaal 28 hectare, met onder meer acht sporen van negenhonderd meter. Het gaat volgens het Limburgse bedrijf om de grootste inland railterminal van Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu