Sanctiegoederen mogen vanaf deze zomer weer door Rusland

Nieuwe zijderoute

Deze zomer is dan eindelijk zover. Reguliere treindiensten zullen, beladen met goederen uit Europa die eigenlijk op de sanctielijst staan, door Rusland rijden naar bestemming China. Verse producten zoals vis en vlees én agrarische oogst, waaronder bloemen: ze mogen dan toch op de trein naar het oosten, dwars over Russisch grondgebied.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Sanctiegoederen mogen vanaf deze zomer weer door Rusland | NT

Sanctiegoederen mogen vanaf deze zomer weer door Rusland

Nieuwe zijderoute

Deze zomer is dan eindelijk zover. Reguliere treindiensten zullen, beladen met goederen uit Europa die eigenlijk op de sanctielijst staan, door Rusland rijden naar bestemming China. Verse producten zoals vis en vlees én agrarische oogst, waaronder bloemen: ze mogen dan toch op de trein naar het oosten, dwars over Russisch grondgebied.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding