DB Cargo vervangt een derde dieselvloot door hybride locomotieven

Diesel besparen

Goederenvervoerder DB Cargo heeft aangekondigd zijn locomotievenvloot te willen moderniseren. In totaal moeten er op de lange termijn 900 oudere diesellocomotieven vervangen gaan worden door hybride locomotieven die zowel op diesel als elektriciteit kunnen rijden. De vervanging van de eerste 300 locomotieven staat al in de planning.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

DB Cargo vervangt een derde dieselvloot door hybride locomotieven | NT

DB Cargo vervangt een derde dieselvloot door hybride locomotieven

Diesel besparen

Goederenvervoerder DB Cargo heeft aangekondigd zijn locomotievenvloot te willen moderniseren. In totaal moeten er op de lange termijn 900 oudere diesellocomotieven vervangen gaan worden door hybride locomotieven die zowel op diesel als elektriciteit kunnen rijden. De vervanging van de eerste 300 locomotieven staat al in de planning.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu