Belangenorganisaties willen dat spoorbeheerders planning naleven

Planning

De Europese belangenorganisaties voor spoorvervoer ERFA, FTE en ALLRAIL willen dat er regelgeving komt voor spoorbeheerders als zij zich niet aan de planning houden die zij met vervoerders hebben afgesproken. De organisaties doen een voorstel waarin zij aangeven welke regels er volgens hen moeten komen en pleiten daarnaast voor een orgaan dat moet controleren of die regels ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Foto: Hupac

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Belangenorganisaties willen dat spoorbeheerders planning naleven | NT

Belangenorganisaties willen dat spoorbeheerders planning naleven

Planning

De Europese belangenorganisaties voor spoorvervoer ERFA, FTE en ALLRAIL willen dat er regelgeving komt voor spoorbeheerders als zij zich niet aan de planning houden die zij met vervoerders hebben afgesproken. De organisaties doen een voorstel waarin zij aangeven welke regels er volgens hen moeten komen en pleiten daarnaast voor een orgaan dat moet controleren of die regels ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Foto: Hupac

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu