Medway Italia gaat goederen vervoeren via Brabantroute

MSC-dochter

ProRail heeft een toegangsovereenkomst gesloten met Medway Italia S.R.L. waarmee de spoorgoederenvervoerder vanaf 1 juli gebruik mag maken van de Nederlandse spoorinfrastructuur en diensten. De Belgische tak van Medway italia, Medway Belgium, zal de organisatie en de operationele bijsturing van het treinverkeer in Nederland op zich nemen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Medway Italia gaat goederen vervoeren via Brabantroute | NT

Medway Italia gaat goederen vervoeren via Brabantroute

MSC-dochter

ProRail heeft een toegangsovereenkomst gesloten met Medway Italia S.R.L. waarmee de spoorgoederenvervoerder vanaf 1 juli gebruik mag maken van de Nederlandse spoorinfrastructuur en diensten. De Belgische tak van Medway italia, Medway Belgium, zal de organisatie en de operationele bijsturing van het treinverkeer in Nederland op zich nemen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen