België wil spoorgoederenvervoer in 2030 verdubbeld hebben

Actieplan

De Belgische ministerraad heeft afgelopen vrijdag een actieplan goedgekeurd waarmee het volume van het goederenvervoer per spoor in 2030 verdubbeld moet zijn. Het kabinet heeft 26 acties opgetekend die deze sterke groei moeten gaan bewerkstelligen. Er wordt vooral ingezet op een hoger niveau spoorbeheer.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

België wil spoorgoederenvervoer in 2030 verdubbeld hebben | NT

België wil spoorgoederenvervoer in 2030 verdubbeld hebben

Actieplan

De Belgische ministerraad heeft afgelopen vrijdag een actieplan goedgekeurd waarmee het volume van het goederenvervoer per spoor in 2030 verdubbeld moet zijn. Het kabinet heeft 26 acties opgetekend die deze sterke groei moeten gaan bewerkstelligen. Er wordt vooral ingezet op een hoger niveau spoorbeheer.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu