HHLA wil robots gebruiken voor vastzetten containers aan wagons

Automatisering

Het Duitse transportbedrijf HHLA en de Fraunhofer CML, een bedrijf dat logistieke systemen ontwikkelt en optimaliseert, willen via het gebruik van mobiele robots de manier waarop containers aan vrachttreinen worden vastgemaakt automatiseren. Hiertoe starten de bedrijven een onderzoek.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

HHLA wil robots gebruiken voor vastzetten containers aan wagons | NT

HHLA wil robots gebruiken voor vastzetten containers aan wagons

Automatisering

Het Duitse transportbedrijf HHLA en de Fraunhofer CML, een bedrijf dat logistieke systemen ontwikkelt en optimaliseert, willen via het gebruik van mobiele robots de manier waarop containers aan vrachttreinen worden vastgemaakt automatiseren. Hiertoe starten de bedrijven een onderzoek.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding