Ralf-Charley Schultze (UIRR): gecombineerd vervoer hoeft nergens op te wachten

Spoorvervoer

Voorzitter Ralf-Charley Schultze van de internationale belangenvereniging voor het gecombineerd spoor- en wegvervoer UIRR werd onlangs voor vier jaar herbenoemd in de raad van bestuur van het Spoorwegbureau van de Europese Unie (ERA). In die raad vertegenwoordigt Schultze de klanten van het goederenvervoer, waaronder terminals, spoorwegondernemingen en infrastructuurbeheerders.

Ralf-Charley Schultze
Foto: Ralf-Charley Schultze

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Ralf-Charley Schultze (UIRR): gecombineerd vervoer hoeft nergens op te wachten | NT

Ralf-Charley Schultze (UIRR): gecombineerd vervoer hoeft nergens op te wachten

Spoorvervoer

Voorzitter Ralf-Charley Schultze van de internationale belangenvereniging voor het gecombineerd spoor- en wegvervoer UIRR werd onlangs voor vier jaar herbenoemd in de raad van bestuur van het Spoorwegbureau van de Europese Unie (ERA). In die raad vertegenwoordigt Schultze de klanten van het goederenvervoer, waaronder terminals, spoorwegondernemingen en infrastructuurbeheerders.

Ralf-Charley Schultze
Foto: Ralf-Charley Schultze

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen