Staatssecretaris legt zorgen Brabanders naast zich neer

Kamervragen

Staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat (CDA) herkent zich niet in de zorgen die in Noord-Brabant leven over het vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor. Zij ziet bovendien geen mogelijkheden om dit transport te beperken.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Staatssecretaris legt zorgen Brabanders naast zich neer | NT

Staatssecretaris legt zorgen Brabanders naast zich neer

Kamervragen

Staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat (CDA) herkent zich niet in de zorgen die in Noord-Brabant leven over het vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor. Zij ziet bovendien geen mogelijkheden om dit transport te beperken.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu