Infrabel verdubbelt capaciteit goederenspoorlijn Antwerpen

Combinant

Infrabel gaat een belangrijke goederenspoorlijn in de Antwerpse haven uitbreiden en elektrificeren. Hierdoor verdubbelt de capaciteit op goederenspoorlijn 11, die als enige het achterland verbindt met de noordelijk gelegen Combinant terminal en het chemiecluster in het noorden van de haven.

Foto: Simone van der Lee/NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Infrabel verdubbelt capaciteit goederenspoorlijn Antwerpen | NT

Infrabel verdubbelt capaciteit goederenspoorlijn Antwerpen

Combinant

Infrabel gaat een belangrijke goederenspoorlijn in de Antwerpse haven uitbreiden en elektrificeren. Hierdoor verdubbelt de capaciteit op goederenspoorlijn 11, die als enige het achterland verbindt met de noordelijk gelegen Combinant terminal en het chemiecluster in het noorden van de haven.

Foto: Simone van der Lee/NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu