Provincie zet nieuwe stap voor railterminal in Zwolle

Hessenpoort

De provincie Overijssel wil de mogelijkheden voor een nieuwe railterminal in Zwolle verder onderzoeken. Dit nadat is gebleken dat er voldoende volume beschikbaar is om te kijken of een winstgevende exploitatie mogelijk is. Volgens de huidige verwachtingen zou de terminal in 2028 gerealiseerd kunnen zijn.

Archieffoto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Provincie zet nieuwe stap voor railterminal in Zwolle | NT

Provincie zet nieuwe stap voor railterminal in Zwolle

Hessenpoort

De provincie Overijssel wil de mogelijkheden voor een nieuwe railterminal in Zwolle verder onderzoeken. Dit nadat is gebleken dat er voldoende volume beschikbaar is om te kijken of een winstgevende exploitatie mogelijk is. Volgens de huidige verwachtingen zou de terminal in 2028 gerealiseerd kunnen zijn.

Archieffoto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu