Provincie Limburg maakt zich zorgen over hinder IJzeren Rijn

3RX

De provincie Limburg schrijft in een brief aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zich onvoldoende betrokken te voelen bij de gesprekken die nu plaatsvinden over de IJzeren Rijn. De provincie zegt zich grote zorgen te maken over de mogelijke hinder en overlast door een dergelijke spoorgoederenverbinding.

IJzeren Rijn
Foto: NT/John Versleijen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Provincie Limburg maakt zich zorgen over hinder IJzeren Rijn | NT

Provincie Limburg maakt zich zorgen over hinder IJzeren Rijn

3RX

De provincie Limburg schrijft in een brief aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zich onvoldoende betrokken te voelen bij de gesprekken die nu plaatsvinden over de IJzeren Rijn. De provincie zegt zich grote zorgen te maken over de mogelijke hinder en overlast door een dergelijke spoorgoederenverbinding.

IJzeren Rijn
Foto: NT/John Versleijen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu