Polen verdubbelt overslagcapaciteit Malaszewicze bij grens met Belarus

Nieuwe Zijderoute

Het Poolse ministerie van financiën heeft ermee ingestemd om ongeveer 820 miljoen euro te investeren in het moderniseren van het overslaggebied van Malaszewicze, een voor de Nieuwe Zijderoute belangrijke grensovergang tussen Belarus en Polen. Met deze investering moet de capaciteit van de overslagfaciliteiten worden verdubbeld.

Foto: Wirestock Creators / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Polen verdubbelt overslagcapaciteit Malaszewicze bij grens met Belarus | NT

Polen verdubbelt overslagcapaciteit Malaszewicze bij grens met Belarus

Nieuwe Zijderoute

Het Poolse ministerie van financiën heeft ermee ingestemd om ongeveer 820 miljoen euro te investeren in het moderniseren van het overslaggebied van Malaszewicze, een voor de Nieuwe Zijderoute belangrijke grensovergang tussen Belarus en Polen. Met deze investering moet de capaciteit van de overslagfaciliteiten worden verdubbeld.

Foto: Wirestock Creators / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu