Adviescommissie Duitse regering wil scheiding DB Netz en Deutsche Bahn

nieuw staatsbedrijf

De infrastructuurdivisies van Deutsche Bahn moeten worden samengevoegd in een nieuw staatsbedrijf dat onafhankelijk van Deutsche Bahn verantwoordelijk is voor de Duitse infrastructuur. Dat zegt nu ook de zogeheten ‘monopoliecommissie’, een commissie van deskundigen die de Duitse regering adviseren over mededingingsbeleid.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Adviescommissie Duitse regering wil scheiding DB Netz en Deutsche Bahn | NT

Adviescommissie Duitse regering wil scheiding DB Netz en Deutsche Bahn

nieuw staatsbedrijf

De infrastructuurdivisies van Deutsche Bahn moeten worden samengevoegd in een nieuw staatsbedrijf dat onafhankelijk van Deutsche Bahn verantwoordelijk is voor de Duitse infrastructuur. Dat zegt nu ook de zogeheten ‘monopoliecommissie’, een commissie van deskundigen die de Duitse regering adviseren over mededingingsbeleid.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu