Hupac vervoert bijna 2% minder, vreest voor omgekeerde modal shift

Werkzaamheden en hoge energieprijzen

Spooroperator Hupac vervoerde vorig jaar bijna 2% minder dan in 2021. Ook de nettowinst daalde met 49% ten opzichte van 2021 naar ruim 7,7 miljoen euro. De operator laat weten in 2022 vooral last te hebben gehad van de vele werkzaamheden aan het spoor in Duitsland en de kwakkelende economie in het laatste kwartaal van vorig jaar.

Foto: Hupac

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hupac vervoert bijna 2% minder, vreest voor omgekeerde modal shift | NT

Hupac vervoert bijna 2% minder, vreest voor omgekeerde modal shift

Werkzaamheden en hoge energieprijzen

Spooroperator Hupac vervoerde vorig jaar bijna 2% minder dan in 2021. Ook de nettowinst daalde met 49% ten opzichte van 2021 naar ruim 7,7 miljoen euro. De operator laat weten in 2022 vooral last te hebben gehad van de vele werkzaamheden aan het spoor in Duitsland en de kwakkelende economie in het laatste kwartaal van vorig jaar.

Foto: Hupac

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu