Gebruiksvergoeding spoor opnieuw met meer dan 10% omhoog

Indexatie

ProRail verhoogt de gebruiksvergoeding voor het spoor in 2024 met 10,5%. De spoorbeheerder wijt dit aan de hogere grondstofprijzen, zoals bijvoorbeeld de kosten van staal, en de sterk toegenomen energieprijzen. Per 1 januari 2023 verhoogde de organisatie de gebruiksvergoeding ook al met 12%.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Gebruiksvergoeding spoor opnieuw met meer dan 10% omhoog | NT

Gebruiksvergoeding spoor opnieuw met meer dan 10% omhoog

Indexatie

ProRail verhoogt de gebruiksvergoeding voor het spoor in 2024 met 10,5%. De spoorbeheerder wijt dit aan de hogere grondstofprijzen, zoals bijvoorbeeld de kosten van staal, en de sterk toegenomen energieprijzen. Per 1 januari 2023 verhoogde de organisatie de gebruiksvergoeding ook al met 12%.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu