Geld voor modal shift regeling naar voren gehaald, 15 miljoen in 2023

20 euro per container

Het beschikbare subsidiegeld voor de modal shift regeling wordt naar voren gehaald. De subsidie wordt verdeeld gedurende drie jaar. Vanwege de vele aanvragen verplaatst het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het geld voor 2025 naar 2023. Voor dit jaar is er daarom in totaal 15 miljoen miljoen euro beschikbaar om lading van de weg naar water of spoor te verplaatsen.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Geld voor modal shift regeling naar voren gehaald, 15 miljoen in 2023 | NT

Geld voor modal shift regeling naar voren gehaald, 15 miljoen in 2023

20 euro per container

Het beschikbare subsidiegeld voor de modal shift regeling wordt naar voren gehaald. De subsidie wordt verdeeld gedurende drie jaar. Vanwege de vele aanvragen verplaatst het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het geld voor 2025 naar 2023. Voor dit jaar is er daarom in totaal 15 miljoen miljoen euro beschikbaar om lading van de weg naar water of spoor te verplaatsen.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu