Duitse vakbond wil ‘detacheringsbureau’ voor machinisten oprichten

GDL

De Duitse machinistenvakbond GDL heeft een coöperatie met de naam Fair Train eG opgericht die uiteindelijk moet functioneren als een detacheringsbureau voor machinisten. De aangesloten machinisten zouden dan via de nieuwe coöperatie onder betere arbeidsvoorwaarden in dienst komen bij spoorwegmaatschappijen.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitse vakbond wil ‘detacheringsbureau’ voor machinisten oprichten | NT

Duitse vakbond wil ‘detacheringsbureau’ voor machinisten oprichten

GDL

De Duitse machinistenvakbond GDL heeft een coöperatie met de naam Fair Train eG opgericht die uiteindelijk moet functioneren als een detacheringsbureau voor machinisten. De aangesloten machinisten zouden dan via de nieuwe coöperatie onder betere arbeidsvoorwaarden in dienst komen bij spoorwegmaatschappijen.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu