Spoor neemt steeds meer ruimte in bij Schavemaker (NT TV)

NT TV

Het multimodaal vervoer heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hoge elektriciteitsprijzen, capaciteitsproblemen en een economische recessie speelden de sector parten. Toch ziet Schavemaker Logistics & Transport juist kansen. En de bouw van een tweede railterminal in Polen staat op het punt om te beginnen. Volgens Schavemaker zijn de huidige problemen namelijk tijdelijk. Hij verwacht dat het aandeel van spoorvervoer in zijn omzet de komende vijf jaar verdubbelt van 15% naar 30%.

Spoor neemt steeds meer ruimte in bij Schavemaker (NT TV) | NT

Spoor neemt steeds meer ruimte in bij Schavemaker (NT TV)

NT TV

Het multimodaal vervoer heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hoge elektriciteitsprijzen, capaciteitsproblemen en een economische recessie speelden de sector parten. Toch ziet Schavemaker Logistics & Transport juist kansen. En de bouw van een tweede railterminal in Polen staat op het punt om te beginnen. Volgens Schavemaker zijn de huidige problemen namelijk tijdelijk. Hij verwacht dat het aandeel van spoorvervoer in zijn omzet de komende vijf jaar verdubbelt van 15% naar 30%.