DP World geeft ‘beloning’ voor spoorvervoer over korte afstanden in VK

Ruim 80 euro

Terminaloperator DP World UK gaat klanten die importcontainers via het spoor vervoeren financieel stimuleren. Het bedrijf benadrukt dat het spooraandeel in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen jaren is gedaald en dat deze maatregel ervoor moet zorgen dat het aandeel van het spoor in het land weer groeit.

Foto: Nigel Howard Media, DP World

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DP World geeft ‘beloning’ voor spoorvervoer over korte afstanden in VK | NT

DP World geeft ‘beloning’ voor spoorvervoer over korte afstanden in VK

Ruim 80 euro

Terminaloperator DP World UK gaat klanten die importcontainers via het spoor vervoeren financieel stimuleren. Het bedrijf benadrukt dat het spooraandeel in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen jaren is gedaald en dat deze maatregel ervoor moet zorgen dat het aandeel van het spoor in het land weer groeit.

Foto: Nigel Howard Media, DP World

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu