Vakbond: ‘Stop met onderzoeken staatssteun DB Cargo en SNCF Fret’

European Transport Workers Organisation

De European Transport Workers Federation (ETF) roept de Europese Commissie op ’te stoppen met de aanval op DB Cargo en SNCF Fret’, twee van Europa’s belangrijkste bedrijven in het spoorgoederenvervoer. Op dit moment loopt naar beide bedrijven een onderzoek vanwege mogelijk onterecht verkregen staatssteun.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vakbond: ‘Stop met onderzoeken staatssteun DB Cargo en SNCF Fret’ | NT

Vakbond: ‘Stop met onderzoeken staatssteun DB Cargo en SNCF Fret’

European Transport Workers Organisation

De European Transport Workers Federation (ETF) roept de Europese Commissie op ’te stoppen met de aanval op DB Cargo en SNCF Fret’, twee van Europa’s belangrijkste bedrijven in het spoorgoederenvervoer. Op dit moment loopt naar beide bedrijven een onderzoek vanwege mogelijk onterecht verkregen staatssteun.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu