TX Logistik breidt netwerk in Oost-Europa uit met overname Exploris

240 treinen

Spoorgoederenvervoerder TX Logistik, onderdeel van de Italiaanse staatsspoorwegen, neemt het Duitse spoorbedrijf Exploris Deutschland Holding over. Hiermee wordt TX Logistik naar eigen zeggen de op één na grootste spoorgoederenvervoerder in Duitsland. Met de overname wint de vervoerder bovendien vooral terrein op de transportas tussen Oost- en West-Europa. Er is geen overnamebedrag bekendgemaakt.

Foto: TX Logistik, Jan Andreas Pucklitsch

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

TX Logistik breidt netwerk in Oost-Europa uit met overname Exploris | NT

TX Logistik breidt netwerk in Oost-Europa uit met overname Exploris

240 treinen

Spoorgoederenvervoerder TX Logistik, onderdeel van de Italiaanse staatsspoorwegen, neemt het Duitse spoorbedrijf Exploris Deutschland Holding over. Hiermee wordt TX Logistik naar eigen zeggen de op één na grootste spoorgoederenvervoerder in Duitsland. Met de overname wint de vervoerder bovendien vooral terrein op de transportas tussen Oost- en West-Europa. Er is geen overnamebedrag bekendgemaakt.

Foto: TX Logistik, Jan Andreas Pucklitsch

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu