Gecombineerd vervoer ziet ‘historische krimp’, geen zicht op herstel

Bijna 15% minder lading

Het gecombineerd vervoer in Europa is in het tweede kwartaal van 2023 gekrompen met bijna 15% ten opzichte van dezelfde periode in 2022. Branchevereniging UIRR spreekt van een ‘historische krimp’. Het is het derde opeenvolgende kwartaal waarin minder lading wordt vervoerd met gecombineerd vervoer.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Gecombineerd vervoer ziet ‘historische krimp’, geen zicht op herstel | NT

Gecombineerd vervoer ziet ‘historische krimp’, geen zicht op herstel

Bijna 15% minder lading

Het gecombineerd vervoer in Europa is in het tweede kwartaal van 2023 gekrompen met bijna 15% ten opzichte van dezelfde periode in 2022. Branchevereniging UIRR spreekt van een ‘historische krimp’. Het is het derde opeenvolgende kwartaal waarin minder lading wordt vervoerd met gecombineerd vervoer.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu